Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Športový deň - poznáme víťaza!!!

Športový deň - poznáme víťaza!!!

E-mail Vytlačiť PDF

Záverečný turnaj vo volejbale sa uskutočnil vo štvrtok 22.12.2016. Postupujúce družstvá, žiaci a učitelia OA Prievidza namiesto vyučovania zaujali svoje miesta v telocvični ZŠ S. Chalupku. Po nástupe družstiev IV.A, IV.C, III.B, III.C a krátkych organizačných pokynoch sa začalo hrať.  

1. zápas IV.A - IV.C vyhrala IV.C, nasledoval 2. zápas III.B - III.C, v ktorom sa viac darilo športovcom z III.C. Po krátkej prestávke sa v boji o 3. miesto stretli družstvá IV.A a III.B. V tomto zápase zvíťazili žiaci III.B. Krátku prestávku pred úplným finále sme využili na odovzdanie vecných ocenení zo súťaže TSK Objav svoj talent. A potom to prišlo! Nasleduje finále, v ktorom o zlato a striebro zápolili družstvá III.C a IV. C. Boj to bol parádny a napínavý, veď každé družstvo malo svoju motiváciu: tím III.C túžil po svojom treťom titule z tohto turnaja, družstvo IV.A chcelo ukázať, že i športovci z III.C sú len ľudia a dajú sa poraziť. Šťastena však nakoniec viac priali III.C. Po každom zápase organizátori ocenili najlepšieho hráča každého tímu sladkou odmenou - čokoládou. Každý tím si prebral aj sponzorský balíček vynikajúcich medovníčkov od firmy  medex-fam, s.r.o. 

Víťazom turnaja sa stala III.C, ktorá si už po tretíkrát prebrala hlavnú cenu turnaja. Striebornú priečku obsadilo bojovné družstvo IV.C., bronzovú medailu vybojovala III.B, pomyselnú zemiakovú medailu získala IV.A.

Čo na záver: Blahoželáme všetkým žiakom, ktorí sa do turnaja zapojili, gratulujeme tímu III.C a jeho triednej Ing. Hofierkovej Dekanovej, ktorí sú zatiaľ absolútnymi víťazmi nášho volejbalového turnaja.  Naša vďaka patrí aj našim sponzorom, ako aj vedeniu ZŠ S. Chalupku, ktoré nám poskytlo svoju telocvičňu. Deň športu organizačne podporila skupina žiakov z III.B, II.A, IV, C, III.A , Mgr. Hraňová a Mgr. Mackovič. Ďakujem všetkým a veríme, že na budúci rok zas ŠPORTU ZDAR! Smile

Posledná zmena na Utorok, 27 December 2016 22:45  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články