Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Koncoročné vysvedčenia odovzdával našim žiakom aj župan Trenčianskeho kraja

Koncoročné vysvedčenia odovzdával našim žiakom aj župan Trenčianskeho kraja

E-mail Vytlačiť PDF

"Prevzatie koncoročných vysvedčení malo slávnostný charakter aj v triede Obchodnej akadémie v Prievidzi. Na základe svojho aktívneho prístupu i mimoškolských aktivít vybral riaditeľ školy Ľubomír Vida triedu 2.B. Súdržný kolektív už viackrát dokázal, že mu na svojom okolí záleží. Na začiatku školského roka pripravili charitatívnu akciu Prievidza bez bariér, zapojili sa aj do súťaže Euroscola, v ktorej sa v rámci Slovenska umiestnili na treťom mieste. Vďaka ich rôznorodým aktivitám sa škola stala Ambasádorskou školou Európskeho parlamentu.

 

 

 

Riaditeľ prievidzskej Obchodnej akadémie a triedna učiteľka Dagmar Majdanová vybrali na ocenenie predsedom TSK spomedzi tohto úspešného kolektívu Moniku Cmarkovú, ktorá školský rok ukončila s vyznamenaním, zúčastnila sa aj súťaže Mladý účtovník a Olympiády ľudských práv. Do triedy chodí aj viacnásobná majsterka Európy v karate Vanda Vaňová, ktorá sa z nedávno skončených Majstrovstiev Európy v talianskom Lanciane vrátila s cennými kovmi. Obom putoval z rúk trenčianskeho župana ďakovný list za vzornú reprezentáciu školy i kraja."

Viac sa dočítate v článku na webe Trenčianskeho samosprávneho kraja. Reportáž z posledného dňa školského roka 2017/2018 v našej škole pripravuje Regionálna televízia Prievidza.

Ďakujeme županovi Jaroslavovi Baškovi za priazeň a za návštevu na našej škole, blahoželáme a pripájame sa ku gratuláciám oceneným žiakom, prajeme všetkým žiakom, zamestnancom, rodičom a priateľom Obchodnej akadémie v Prievidzi príjemné letné prázdniny 2018.

 

Posledná zmena na Utorok, 25 September 2018 05:56  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články