Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Slovenské rýchle prsty

Slovenské rýchle prsty

E-mail Vytlačiť PDF

Prvý ročník celoštátneho sústredenia žiakov v spracovaní textu na počítači „Slovenské rýchle prsty 2018“  sa konal v Obchodnej akadémii, Nevädzová 3, Bratislava v dňoch 19. - 21. 09. 2018. Hlavný organizátor obchodná akadémia si prizvala k spolupráci partnerov INTERINFO Slovensko, Školu ZAV, Katedru pedagogiky NHF EÚ v Bratislave ako odborných garantov sústredenia, a tiež Bratislavský samosprávny kraj, ktorý poskytol priestory na výuku. Z našej školy sa sústredenia zúčastnili dvaja žiaci a pani zástupkyňa Čiscoňová.

Tréningy viedli skúsení a osvedčení tréneri - Jaroslav Zaviačič, vicemajster sveta v písaní na stroji  a Helena Zaviačičová, deväťnásobná majsterka sveta v písaní na klávesnici, držiteľka svetového rekordu 928 čistých úderov za minútu. Obaja sú autormi programovanej výučba písania na počítači – Škola ZAV. Na poslednej celosvetovej súťaži INTERSTENO v Berlíne získali českí súťažiaci pod ich vedením spolu 40 medailí z celkového počtu 90. Dúfame, že ich skúsenosti s výučbou písania zužitkujeme v úspechoch našich žiakov. Sústredenie bolo prínosom nielen pre zúčastnených žiakov, ale aj pre vyučujúcich, ktorí sa dozvedeli o pripravovaných novinkách v úprave hlavičkového papiera externých písomností a mohli si vzájomne vymeniť svoje skúsenosti s výučbou administratívy a korešpondencie.

Posledná zmena na Utorok, 25 September 2018 05:54  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články