Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Finančná akadémia

Finančná akadémia

E-mail Vytlačiť PDF

Vzdelávacieho cyklu Finančná akadémia sa začali zúčastňovať žiaci IV. B  Obchodnej akadémie v Prievidzi 5. 9. .2018 v rámci voliteľného predmetu Personalistika. Jeho cieľom bolo viesť mladých ľudí k väčšej finančnej zodpovednosti. Séria 6 prednášok bola realizovaná do novembra 2018.

Veľký záujem našich žiakov o netradičné vzdelávanie je dôkazom, že mladí ľudia majú dlhodobo záujem dozvedieť sa, ako správne pracovať s peniazmi. Zaujímavou cestou dostávajú návod, ako robiť správne finančné rozhodnutia ešte skôr, ako dostanú do rúk svoju prvú výplatu. Finančná akadémia je interaktívna forma vzdelávania, umožňujúca študentom otestovať si svoje finančné rozhodnutia na konkrétnych modelových situáciách.

Lekcie Finančnej akadémie mapujú sektory finančného trhu a prinášajú študentom odborné základy vychádzajúce z Národného štandardu finančnej gramotnosti, ako aj praktické a užitočné informácie. Odbornými garantmi a školiteľmi lekcií sú odborníci na financie zo spoločnosti PARTNERS GROUP SK. Vzdelávací cyklus je školám poskytnutý zdarma. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu! 

Posledná zmena na Štvrtok, 22 November 2018 07:59  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články