Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Školské kolo Stredoškolskej odbornej činnosti 2019

Školské kolo Stredoškolskej odbornej činnosti 2019

E-mail Vytlačiť PDF

V pondelok 25. februára 2019 sa konalo školské kolo súťaže Stredoškolskej odbornej činnosti. Odborná porota - Ing. K. Pekárová, Mgr. S. Malega, RNDr. E. Kadlečíková a Mgr. I. Kadlečík podrobne prediskutovala s autormi súťažných prác ich prezentácie a odporučila tieto krásne, užitočné a tvorivé diela našich žiakov do ďalších kôl prehliadok odbornej činnosti,. Komisia udelila tri prvé miesta v troch rôznych kategóriách SOČ a odmenila tak náročnú a trpezlivú prácu žiakov našej školy.

Dávid Takács z III. B predstavil svoju prácu o kampani na podporu účasti vo voľbách do Európskej únie, Roland Čiscoň z II. A kvalitnú prácu a príručku o chove kôz a Michaela Šovčíková z II. B prácu o aktuálnej slovenskej norme na matematické znaky a značky. Ďakujeme, blahoželáme vám a budeme vám silno držať palce v regionálnom, krajskom, prípadne slovenskom kole súťaže. Stále veríme, že podpora talentov na našej škole má veľký význam a v prezentovaní skvelých nápadov a možno neobyčajných záujmov bude inšpirovať aj ďalších žiakov Obchodnej akadémie v Prievidzi.

Posledná zmena na Streda, 27 Február 2019 16:55  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články