Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Zlepšenie podmienok výchovy a vzdelávania na našej škole

Zlepšenie podmienok výchovy a vzdelávania na našej škole

E-mail Vytlačiť PDF

Cez letné prázdniny 2019 na našej škole finišuje niekoľko už dlhšie pripravovaných a rozbehnutých projektov na zlepšenie podmienok výchovy a vzdelávania. V plnom prúde je stavba Zníženie energetickej  náročnosti budovy OA, kde sa zatepľuje vonkajší plášť budov, vymieňajú sa okná, dvere a radiátory, a snažíme sa, aby bola aj namaľovaná strecha hlavnej budovy.

V spolupráci so zriaďovateľom, ktorým je Trenčiansky samosprávny kraj, pripravujeme aj verejné obstarávanie zhotoviteľa, ktorý nám vybuduje na školskom dvore Multifunkčné ihrisko, kde bude možné hrať volejbal, hádzanú, streetbal a floorbal.

Stravovanie pre našich žiakov a zamestnancov od septembra 2019 bude poskytovať v našich priestoroch novozriadená výdajná školská jedáleň Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Prievidzi. Nápojový automat na prvom nadzemnom podlaží bude od 09/2019 prevádzkovať firma VRBATA, s.ro.

Aj keď máme s uvedenými a ďalšími projektami na škole cez letné prázdniny veľa práce, ďakujeme všetkým zúčastneným za ich prínos, tešíme sa, že projekty zvýšia spokojnosť žiakov a učiteľov, podporia hrdosť na svoju školu, zlepšia a zmodernizujú vzhľad budov, prinesú zlepšenie podmienok a zníženie energetickej náročnosti na prevádzku.

Posledná zmena na Nedeľa, 07 Júl 2019 18:43  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články