Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Účelové cvičenie

Účelové cvičenie

E-mail Vytlačiť PDF
Dňa 05. 04. 2023 (streda) sa uskutočnilo účelové cvičenie pre žiakov 1. a 2. ročníka, ktorého cieľom bolo formovať vzťah žiakov k problematike ochrany svojho zdravia a života, ako aj života iných ľudí. Ďalšie ciele spočívali vo formovaní predpokladov na dosiahnutie vyššej telesnej zdatnosti, celkovej odolnosti organizmu na fyzickú na psychickú záťaž, ako aj rozvoj morálnych vlastností, ktoré tvoria základ dobrovoľníckej činnosti zameranej na ochranu našej planéty.
Súčasťou účelového cvičenia bolo aj vyhlásenie požiarneho poplachu a následná evakuácia žiakov z budovy školy, riešenie úloh po vzniku mimoriadnych udalostí a počas vyhlásenia mimoriadnej situácie – civilná ochrana. Nasledoval pobyt a pohyb v prírode, ako aj jej ochrana. Ochrana prírody spočívala v čistení priestoru od odpadu na zvolenej trase: OA PD – Zapotôčky – Necpaly – Kopaničky – námestie Slobody Prievidza (aktivita ku Dňu Zeme). Účelového cvičenia sa zúčastnilo spolu 44 žiakov, a to z tried: I. A, I. B, II. A, II. B a 8 učiteľov.
 

Národná cena kvality v OVP 2024

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články