Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Súťaž SIP 2024 má svojich víťazov

Súťaž SIP 2024 má svojich víťazov

E-mail Vytlačiť PDF

V dňoch 25. - 27. marca 20204 realizovala naša škola celoslovenské kolo súťaže žiakov stredných škôl v spracovaní informácií na počítači. Veríme, že sa našim hosťom páčilo v Prievidzi a na našej škole im organizátori, zamestnanci OA Prievidza vytvorili vynikajúce podmienky nielen na samotnú súťaž, ale aj celkový pobyt. Ak sa súťažiaci, členky celoštátnej odbornej komisie, pedagogickí zamestnanci rôznych škôl u nás dobre cítili, tak potom jedným z víťazov SIP 2024 je organizujúca OA Prievidza a jej zamestnanci, obzvlášť p. Antolová, Balková, Hofierková, Kadlečíková, Karaková a i. 

Ďalšími víťazmi boli pán zástupca Lukáš Rádek, pán učiteľ Lukáš Knopp a šesť žiakov partnerskej školy OA a SOŠ logistická Opava. Zvládli dlhú cestu spojmi z Opavy do Prievidze a späť, súťažili vo svojej špeciálnej kategórii a všetci zvíťazili. 

Morálnymi víťazmi sú aj všetky spolupracujúce organizácie a milí ľuďia, s ktorými sme úzko komunikovali a ktorí nám poskytovali vecnú, finančnú, logistickú podporu a povzbudzovali nás - TSK, ŠIOV, Republiková únia zamestnávateľov, A klub a internát, kuchyňa SOŠ OaS Prievidza, penzión Orión, Dom kultúry, Zámok Bojnice, SOPK,  TAXAT, SiToRo, Club 333, nadácia HNB, Trebaxx, KOLTEN, FIO Banka, Martin Angyal, Scheuch, BCR invest, Consultare Digital, znacenie.sk, Nestlé Slovensko, daffer, ELKO, ATRIO PLUS, obce Ráztočno, Cigeľ, Lehota pod Vtáčnikom, mestá Prievidza a Handlová... Veľmi pekne vám ďakujeme! 

Víťazmi sú títo noví majstri, vicemajstri Slovenska 2024, ale takisto všetci tí, čo sa umiestnili v tabuľke:

Výsledková listina v kategórii písanie textu

Výsledková listina v kategórii úprava textu

Výsledková listina v kategórii wordprocessing 

 

Ohlasy z médií: 

Tlačová agentúra Slovenskej republiky - TASR.sk

Rýchle prsty (youtube.com)  

 

    
   

Posledná zmena na Nedeľa, 31 Marec 2024 17:08  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články