Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Vianoce deťom - slávnostný koncert

Vianoce deťom - slávnostný koncert

E-mail Vytlačiť PDF

Obchodná akadémia v Prievidzi na Markíze! V rannej relácii Teleráno, v pondelok 20. decembra 2010, v štvrtom spravodajskom bloku, od 7.47 vysielali na TV Markíza predvianočný šot o úspešnom podujatí, ktoré pripiravili naši študenti klientom DSS prof. K. Matulaya v Bratislave. Ďakujeme za reprezentáciu školy. Záujem úspešnej televízie o našu školu znamená pre nás ocenenie našej práce a mnohých aktivít, ktoré robíme pre žiakov, Prievidzu, Hornú Nitru.
 V utorok 14. decembra 2010 naša škola potešila umeleckými výkonmi priateľov z Domovu sociálnych služieb prof. Karola Matulaya v Bratislave - Dúbravke. Družba našej školy s DSS prof. K. Matulaya - ústavom pre pre mobilné deti a dospelých občanov s mentálnym postihnutím, trvá už takmer desať rokov. Na začiatku bolo priateľstvo našej učiteľky, Ing. Renáty Úradníčkovej s p. riaditeľkou DSS, Ing. Editou Kruzslíkovou. Nasledovali prvé stretnutia žiakov OA a klientov DSS, neskôr sa stali pravidlom každoročne návštevy - na jar "oni u nás", v zime "my u nich". V spomínaný utorok 14. decembra 2010 prišla do Domu kultúry v Dúbravke asi stovka našich žiakov s učiteľmi a s pozvanými hosťami - umelcami hornej Nitry. Predviedli úžasný dvojhodinový benefičný koncert: Vianoce deťom - blok tanca, spevu, zumby, hudby (študenti OA), vystúpili hostia: Malý Vtáčnik, tanečná skiupina Fantastic, tanečná skupina The Night, profesionálna inštruktorka Inka Sombatiová, skupina šermiarov Bojník z Bojníc. Na záver klienti DSS a naši žiaci zaspievali vianočnú koledu, odovzdali sme dary a darčeky. Nasledovalo poďakovanie sponzorom, krátky príhovor jedného z donorov - zástupcu primátora mesta Prievidza Ing. Milana Dérera, nakoniec vystúpila pani riaditeľka E. Kruzslíková. Odchádzali sme dojatí a nadšení šikovnosťou mladých ekonómov z Prievidze, so želaním krásnych a pokojných vianočných sviatkov. Pracovná, náučná a zábavná cesta do Bratislavy pokračovala návštevou súkromnej televízie na pozvanie moderátora Patrika Hermana, ktorý nás mimoriadne ochotne sprevádzal po Markíze. Domov sme odchádzali plní dojmov a očarení vysvietenou vianočnou výzdobou Bratislavy. Ďakujeme p. Úradníčkovej, Leštianskej, Hlásnej, Kadlečíkovej, Šturcelovej, p. zástupcovi Kadlečíkovi.

Posledná zmena na Pondelok, 20 December 2010 16:32  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články