Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Boli sme na Šumave

Boli sme na Šumave

E-mail Vytlačiť PDF

Šumava 2011 

V sobotu 22. októbra v noci sme sa vrátili z týždenného výmenného pobytu v meste Volyně v južných Čechách. Strávili sme päť zaujímavých dní u priateľov v partnerskej Strednej škole a Jazykovej škole Volyně. Tento pobyt bol naplánovaný ako jedna z aktivít nášho medzinárodného projektu "Cesta za spoznaním" - projektu  interkultúrnej komunikácie a poznávania sociálneho, historického, kultúrneho a prírodného prostredia krajín Európskej únie.

Počas tohto týždňa sme spoznali školu, jednotlivé štúdijné a učebné odbory, učiteľov i študentov. Okrem krásneho mesta Volyně sme navštívili exteriéry filmu Slunce, seno, jahody v neďalekej dedinke Hoštice, videli sme Šumavu a šumavské slate, Strakonice s jeho hradom a "dudákmi" aj majestátnu a malebnú Prahu - hlavné mesto Čiech. Študenti si mohli precvičiť aj nemecký jazyk na výlete v národnom parku v Bavorskom lese v Nemecku.

Vrátili sme sa plní nádherných zážitkov, očarení krásou južných Čiech a srdečnosťou našich českých priateľov. Naša veľká vďaka patrí pani riaditeľke volyňskej školy PaedDr. Eve Klasovej, vedeniu školy a osobitne pani Dáši Sorokáčovej a pani Jindre Bromovej, ktoré nám organizovali celý pobyt a maximálne nám ho spríjemňovali.

Tešíme sa na ďalšie stretnutia - DOVIDENIA, Volyně!

Účastníci zájazdu: 
Aďa, Peťo, Peťa, Erich, Filip, Miška, Peťa, Miro - študenti I. A a II. A
JUDr. Dagmar Majdanová a RNDr. Eva Kadlečíková.

Posledná zmena na Pondelok, 31 Október 2011 07:47  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články