Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality USPELI SME AJ NA CELOSLOVENSKEJ PREHLIADKE SOČ

USPELI SME AJ NA CELOSLOVENSKEJ PREHLIADKE SOČ

E-mail Vytlačiť PDF

V dňoch 25. 04. - 26. 04. 2013 sa v Nových Zámkoch uskutočnila celoslovenská prehliadka SOČ. Študenti našej školy už tradične bodovali. Až tri práce zo štyroch zúčastnených sa ocitli na odmeňovaných miestach.

Naši najmladší riešitelia Petra Vajdová a Peter Maňko II. A si vybojovali II. miesto, kozultantkou ich úspešnej práce bola JUDr. Dagmar Majdanová.

Adam Švorc a Tomáš Peniaško IV. A získali tiež II. miesto, konzultantkou ich práce bola Ing. Katarína Pekárová.

Ostrieľaná riešiteľka súťažných prác Marianna Hrdá IV. D sa umiestnila na V. mieste v tvrdej konkurencii technických učebných pomôcok, konzultantom jej práce bol Mgr. Stanislav Malega.

Veľmi nás tešia úspechy našich žiakov, ktorí preukázali nielen odborné vedomosti, ale aj vynikajúce komunikačné schopnosti. Práce sú vždy po formálnej, ale aj odbornej stránke na vysokej úrovni,. Po vzhliadnutí mnohých súťažných prác môžeme konštatovať, že prezentácie našich žiakov vynikajú nápaditosťou a profesionalitou. Ďakujeme za to ich učiteľom.

Už dnes sa tešíme na 36. ročník SOČ, veríme, že sa nám podarí opäť nájsť študentov, ktorí budú ochotní urobiť niečo navyše a reprezentovať školu na súťaži. 

Posledná zmena na Piatok, 24 Máj 2013 09:57  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články