Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Plavecký kurz 2016

Plavecký kurz 2016

E-mail Vytlačiť PDF
Kurz letných  pohybových aktivít spolu s Kurzom zimných pohybových aktivít a účelovým cvičením nadväzujú na povinnú telesnú výchovu. Tieto kurzy nie sú hodnotené výslednou známkou, ich hodnotenie je súčasťou predmetu Telesná a športová výchova. 
Kurz letných pohybových aktivít je určený žiakom druhého ročníka a v OA Prievidza má najčastejšie podobu plaveckého kurzu. Organizáciu kurzu pohybových aktivít zabezpečujú aj tento rok poverení a kvalifikovaní pedagogickí pracovníci - PaedDr. Zuzana Vrtielová, Mgr. Igor Mackovič v spolupráci s ďalšími učiteľmi, predovšetkým s triednymi učiteľmi II. A, II. B a II. C. Rozsah kurzu je spolu 20 vyučovacích hodín, v priebehu piatich dní, od 9. mája do 13. mája 2016. Jednotlivé podrobnosti o kurze sa dozviete od poverených učiteľov, resp. v dennom zastupovaní. Veríme, že aj tohtoročný kurz letných pohybových aktivít naplní svoje ciele - zaujme, naučí a pobaví našich druhákov, a okrem iného, v zmysle nášho školského vzdelávacieho programu - naučí žiakov rešpektovať prírodu, poznať jej zákonitosti a chrániť svoje zdravie, ale aj naučí ich chrániť  životné prostredie.
O plaveckom píše náš študent 
v článku na www.prievidza.sk 
Posledná zmena na Piatok, 20 Máj 2016 07:25  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články