Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Konferencia CR v Prievidzi

Konferencia CR v Prievidzi

E-mail Vytlačiť PDF

V oblasti cestovného ruchu má mesto Prievidza ambície udržať si svoje historické bohatstvo i tradície a zároveň chce byť moderným dynamickým regionálnym centrom podľa princípov „Smart city“ – zlepšovať kvalitu života v meste, znižovať záťaže životného prostredia a optimalizovať dopravu. Aj preto sa 19. apríla v Dome kultúry uskutočnila medzinárodná konferencia cestovného ruchu pod názvom Prievidza na križovatke histórie a súčasných trendov cestovného ruchu.

Žiaci III. A z predmetu podnikanie v cestovnom ruchu si vypočuli zaujímavé príspevky. Najviac ich zaujal príspevok Elektromobilita a jej vplyv na cestovný ruch, ktorý bol spojený s prezentáciou elektromobilov. Prievidza bola prvým mestom na Slovensku, kde sa uskutočnila verejná prezentácia najpredávanejšieho elektromobilu na svete NISSAN LEAF druhej generácie. Zaujímavý bol aj príspevok o urbanistických a výtvarných hodnotách najstaršieho prievidzského sídliska, kde v budove bývalej základnej školy sídli od roku 1989 aj naša škola. Sprievodnou aktivitou konferencie bola aj prezentácia projektu Zelený bicykel, v ktorom sa realizujú viacerí naši absolventi.

Posledná zmena na Piatok, 20 Apríl 2018 06:27  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články