Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Penzión MERIDIANA

Penzión MERIDIANA

E-mail Vytlačiť PDF
Dňa 21.3. 2019 sa žiaci 3. A, v rámci predmetu Podnikanie v cestovnom ruchu, zúčastnili exkurzie nového penziónu v regióne horná Nitra - Meridiána. Penzión je v katastri obce Bojnice a slávnostne ho otvorili 11. 11. 2018.  Návšteva našich žiakov súvisela s preberanou témou v predmete - ubytovacie služby.
Penzión ponúka svojim hosťom jedinečné ubytovanie v Bojniciach. Jeho výhodou je najmä dostupná lokalita, z ktorej sa jednoducho dostanete do centra Bojníc, no aj do centra Prievidze. V penzióne poskytujeme vyššiu kvalitu ubytovania. Má kapacitu 65 osôb pri plnej obsadenosti aj s prístelkami v 15 moderných izbách, 2 väčších De Luxe izbách a v 3 apartmánoch. Špecifikácie jednotlivých izieb a apartmánov si môžete pozrieť tu. Penzión je v tesnej blízkosti reštaurácie , vďaka čomu pre svojich hostí dennodenne pripravuje jedinečné gastronomické zážitky. Ďakujeme Patrikovi Kuckovi, vedúcemu pracovníkovi penziónu a reštaurácie Meridiana, za informácie, ktoré nám na exkurzii poskytol. 
 

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články