Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Privítanie na začiatku nového školského roka

Privítanie na začiatku nového školského roka

E-mail Vytlačiť PDF

Milí žiaci, vážení zamestnanci, rodičia a zákonní zástupcovia Obchodnej akadémie, F. Madvu 2, Prievidza.

Pozdravujeme vás a želáme vám všetko najlepšie na začiatku nového školského roka 2021/2022. Tešíme sa na náš nový školský život a verím, že ste dokázali načerpať veľa pozitívnej energie, pevného zdravia, dobrej vôle, chuti do ďalšieho štúdia a do práce. Príhovor riaditeľa.

Začíname vo štvrtok 2. septembra 2021. Nástup do školy chceme rozptýliť tak, aby o 8:00 boli všetci žiaci vo svojej kmeňovej triede, môžete prísť cca od 7:30.  Program dňa naplní štátna hymna, príhovor riaditeľa školy a triednické práce, dve triednické hodiny. Strava v školskej jedálni sa začína poskytovať od piatka 3.9. 2021. Sme zelený okres, avšak sme zaznamenali pozitivitu u jednej pani učiteľky, takže sme oranžová škola. Zamestnanci boli pretestovaní 31. augusta 2021 v našej MOMke Ag testami, bez ďalších pozitívnych výsledkov. Je preto dôležité, aby zákonní zástupcovia a dospelí žiaci podali elektronicky cez Edupage alebo na mieste v škole pred nástupom do školy Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti. prijímame aj dobrovoľné Vyhlásenia o bezpríznakovosti a Oznámenia o výnimke z karantény. Návštevníci školy  tiež vyplnia písomné Oznámenie o bezpríznakovosti. návštevníka. Postupujeme podľa podmienok Školského semaforu minedu.sk 

Domáce AG samotesty, podľa komunikovaného záujmu zákonných zástupcov a dospelých žiakov, sme dosiaľ z Okresného úradu v Trenčíne nedostali. Máme prosím počkať, kým prídeme na rad. Ďakujeme za ústretovosť a porozumenie. 

 Od piatka 3 septembra 2021 začíname vyučovanie podľa riadneho rozvrhu, v prvom ročníku bude prebiehať kurz Svet školy na úvodné oboznámenie sa s podmienkami školy. 

Posledná zmena na Štvrtok, 02 September 2021 06:27  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články