Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Opäť otvárame jednu triedu pomaturitného štúdia

Opäť otvárame jednu triedu pomaturitného štúdia

E-mail Vytlačiť PDF

Aj v školskom roku 2014/2015 otvárame jednu triedu pomaturitného kvalifikačného denného dvojročného štúdia v odbore 6292 N  hospodárska informatika. Štúdium je určené pre absolventov stredných škôl, ktorí ukončili niektorú strednú školu s maturitou a chcú sa zdokonaliť v ekonomickej, informatickej, účtovníckej oblasti.

Momentálne v prievidzskom regióne absolvent pomerne ťažko získa zamestnanie a ak sa nedostal na vysokú školu, môže pokračovať v štúdiu na našej, kvalitnej strednej škole, so všetkými právami a povinnosťami študenta dennej formy. Absolvent môže nájsť uplatnenie podľa profilácie: - vo výrobných a obchodných organizáciách, - v IKT sektore, - v organizáciách poskytujúcich bankové, peňažné, poisťovacie, telekomunikačné služby, služby zamestnanosti, - v štátnej a verejnej správe, v samospráve, - ako administratívny a organizačný pracovník, personalista, ekonomický referent, asistent, účtovník, alebo sa môže uplatniť ako samostatný podnikateľ.
Uchádzači o denné pomaturitné štúdium na Obchodnej akadémii si môžu stiahnuť tlačivo prihlášky, vytlačiť, vyplniť - požaduje sa lekárske potvrdenie, spolu s prílohou - maturitným vysvedčením doručte na sekretariát Obchodnej akadémie, F. Madvu 2, Prievidza najneskôr do konca júla 2014.

Posledná zmena na Utorok, 27 Máj 2014 07:09  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články