Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Solárne dni na OA v Prievidzi

Solárne dni na OA v Prievidzi

E-mail Vytlačiť PDF

Európske solárne dni propagujú využívanie bezplatného neobmedzeného obnoviteľného zdroja energie – SLNKA, ktoré je dostupné komukoľvek a kdekoľvek. Konajú sa stále vo väčšom počte krajín a v roku 2010 bolo rôznymi organizáciami, od výrobcov solárnych zariadení po školy a miestne úrady, zorganizované v 17 európskych krajinách.

Obchodná akadémia v Prievidzi ako prvá škola na Hornej Nitre podporí kampaň Európske solárne dni, v rámci svojho tradičného a úspešného Dňa Európy v piatok 6. mája 2011 dopoludnia v školských priestoroch. Príďte a dozviete sa viac o solárnej energii, budete si môcť zašportovať, vyplniť kvíz a vyhrať malé darčeky – perá, balóny, solárne baterky... Oživením budú aj loptové hry na školskom dvore.

Pre všetkých študentov našej školy vyhlasujeme súťaž: Budúcnosť slnečnej energie. Literárne, grafické, počítačové diela (úvahy, básne, kresby, fotky, obrázky...) so slnečnou tematikou, o súčasnom a budúcom hospodárskom využití slnečnej energie pošlite na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript.  alebo prineste do I.P triedy, prípadne na sekretariát školy najneskôr do štvrtka 5. mája 2011.

plagát Solárne dni na OA v Prievidzi           pozvánka na Solárne dni na Slovensku

Posledná zmena na Pondelok, 09 Máj 2011 12:06  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články