Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Školské kolo SOČ

Školské kolo SOČ

E-mail Vytlačiť PDF

Dňa 09. 02. 2012 sa konalo školské kolo SOČ (stredoškolská odborná činnosť). Zúčastnilo sa ho celkovo 10 študentov, ktorí pracovali na piatich prácach v troch kategóriách.

V kategórii 08 Hoteliérstvo a cestovný ruch študentka III.D triedy Marianna Hrdá získala I. miesto s prácou "Múdra taška" prezentačné materiály pre ZOO Bojnice, študent III.D Miroslav Čavojský prezentoval spoločný projekt spoluautorov Martina Gatiala, Rastislava Púpavu a Trnika Davida s názvom "Cesty k oblakom" alebo s nami do 10 344 m.n.m.  a získali   II. miesto.

V kategórii 15 Ekonomika a riadenie prezentovala študentka IV.C triedy Bronislava Dzinová prácu 1. mestský ples stredoškolákov získala I. miesto a Rastislav Herchel IV.A trieda predstavil svoj podnikateľský plán EcoProd, ktorý vytvoril spolu s Ladislavom Ujhelyim IV.D a získali II. miesto.

V kategórii 16 Teória kultúry, umenie, umelecká, odevná tvorba sa prezentovali prváci z I.A triedy Peter Maňko a Petra Vajdová s prácou Fujara a získali I. miesto

Menovaným študentom ďakujeme za kvalitné práce a gratulujeme k postupu do regionálneho kola SmileSmileSmile.

Ing. Katarína Pekárová

Posledná zmena na Utorok, 21 Február 2012 09:10  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články