Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Marcové úspechy našich žiakov (a učiteľov!)

Marcové úspechy našich žiakov (a učiteľov!)

E-mail Vytlačiť PDF
  • Na regionálnej konferencii cestovného ruchu Poklady hornej Nitry vystúpili s prezentáciou svojich prác dvaja naši žiaci, účastníci programu Podnikanie v cestovnom ruchu  - Marianna Hrdá a Miroslav Čavojský. Čo sa dialo na konferencii, približuje aj televízny príspevok Regionálnej televízie v Novinách č. 12 z 23. marca 2012
  • Cieľom celoslovenskej ankety o najobľúbenejšieho učiteľa/učiteľku ZLATÝ ÁMOS je predovšetkým popularizácia učiteľov, ktorí podľa hodnotenia žiakov významne prispievajú k vytváraniu kvalitného vzťahu medzi žiakmi a učiteľmi. Týmto podujatím organizátori prispievajú k tradícií oceňovania učiteľov za aktívnej účasti žiakov. Naši žiaci nominovali tento rok dvoch vyučujúcich z našej školy. Do finále medzi šestnásť najpopulárnejších učiteľov Slovenska sa dostali obaja! Katarína Pekárová a Stanislav Malega budú v súťaži Zlatý Amos reprezentovať, seba, svojich žiakov, školu i Trenčiansky samosprávny kraj.
  •  22. -23. marca 2012 sa konal v krásnom meste na východe Slovenska - Prešove 46. ročník celoslovenskej súťaže žiakov v spracovaní informácií na počítači. Organizátorom súťaže bola SOŠ obchodu a služieb v Prešove, ktorí pripravili slávnostné otvorenie súťaže s kultúrnym programom a zabezpečili pre študentov – program návštevy národnej kultúrnej pamiatky Solivar. Našu školu úspešne reprezentovala Monika Kalabová z III.B. V kategórii Písanie na počítači sa umiestnila na 9. mieste, s výkonom 382 čistých úderov za minútu. K jej krásnemu výsledku jej srdečne blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy. Do celoslovenského kola postúpilo 25 súťažiacich z 8 krajov.
  • V dňoch 21. -23. marca 2012 sa uskutočnilo v Liptovskom Jáne celoštátne kolo Olympiády ľudských práv. Našu školu reprezentovala Natália Záňová z III. D triedy.Súťažilo sa v štyroch skupinách, Natália obsadila v silnej konkurencii 64 súťažiacich z celého Slovenska vo svojej skupine deviate miesto.
  • Dňa 16. 03. 2012 sa v Bánovciach nad Bebravou uskutočnilo regionálne kolo SOČ. V tvrdej konkurencii sa nestratili naši študenti a VŠETCI postúpili. V kategórii 08 Hoteliérstvo a cestovný ruch študentka III.D triedy Marianna Hrdá s prácou "Múdra taška" prezentačné materiály pre ZOO Bojnice, študent III.D Miroslav Čavojský III.D s prácou "Cesty k oblakom" alebo s nami do 10 344 m.n.m V kategórii 15 Ekonomika a riadenie prezentovala študentka IV.C triedy Bronislava Dzinová prácu 1. mestský ples stredoškolákov a Rastislav Herchel IV.A triedy predstavil svoj podnikateľský plán EcoProd.  V kategórii 16 Teória kultúry, umenie, umelecká, odevná tvorba Peter Maňko I.A triedy s prácou Fujara. Ďakujeme aj spoluautorom prác: Rastislavovi Púpavovi III.D, Martinovi Gatialovi III.D, Davidovi Trnikovi III.D, Ladislavovi Ujhelimu IV.D, Petre Vajdovej I.A, ktorí sa nemôžu zúčastniť krajského kola z organizačných dôvodov súťaže.

Všetkým úprimne blahoželáme,  ďakujeme za reprezentáciu školy a držíme palce aj ďalším šikovným a pracovitým našim žiakom.

Posledná zmena na Utorok, 27 Marec 2012 06:28  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články