Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Najlepší podnikateľský zámer TSK je z OA Prievidza

Najlepší podnikateľský zámer TSK je z OA Prievidza

E-mail Vytlačiť PDF

 35. ročník Stredoškolskej odbornej činnosti je minulosťou, pomaly začínajú prípravy na 36. ročník. Súčasťou krajského kola SOČ TSK v Starej Turej bol aj výber prác zo všetkých súťažných projektov do súťaže „Najlepší podnikateľský zámer”. Záštity nad podujatím sa ujal sám župan TSK, MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Komisia vybrala zo 750 prác len 19 (!) projektov a 30. apríla 2013 v Kongresovej sále TSK porota zhodnotila hlavne originalitu prác a možnosti realizácie projektu.  Do elitnej skupiny devätnástich boli z našej školy vybrané až tri práce: Adam Švorc a Tomáš Peniaško a s prácou „Greencycle“ (konzultantka K. Pekárová), Marianna Hrdá s projektom „Múdra taška“ (konzultant S. Malega) a práca Romany Líškovej s názvom „baTÚLAČKY“ (konzultant S. Malega).

Výsledky súťaže:   

  1. Romana Líšková: „baTÚLAČKY“, Obchodná akadémia Prievidza 
  2. J, Kožúrik: „Model signalizačného zariadenia s fotovoltaickým panelom“, SOŠ - Dubnica nad Váhom
  3. O. Škopek : „Rozpoznávanie áut a rýchlosti áut“, Gymnázium Myjava

Oficiálne vyhlásenie a slávnostné odovzdanie cien bude 17. mája 2013 na Výstavisku v Trenčíne na otvorení veľtrhu REGION TOUR EXPO 2013 a ceny odovzdá župan P. Sedláček. Romane a Stanovi blahožaláme, ďakujeme za prínos ku zvýšeniu prestíže našej školy!!!

Posledná zmena na Štvrtok, 02 Máj 2013 19:12  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články