Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Deň dobrovoľníctva 2016

Deň dobrovoľníctva 2016

E-mail Vytlačiť PDF

Už po štvrtýkrát sa naša škola pripojila k najväčšej dobrovoľníckej akcii na Slovensku a v stredne Európe. V piatok 10. júna sme sa zúčastnili  Dňa dobrovoľníctva v projekte Naše Mesto. Tento rok sme predovšetkým sadili  živý plot, stromčeky v areáli školy, presádzali kvety a pokračovali v natieraní plotu. Hoci pri spoločnom fotení to vyzeralo na dážď, predpovede meteorológov našťastie nevyšli. Možno aj preto, aj kvôli šikovným rukám našich žiakov, vyučujúcich,  ale aj našich podporovateľov zo Slovenských elektrární Nováky sme prácu ukončili pred prvými kvapkami dažďa.

Ešte raz sa chceme poďakovať všetkým, ktorí vo voľnom čase prišli a pomohli skrášliť okolie školy. Menovite sa treba poďakovať spolupracovníkom p. Gendiara, nášho ambasádora projektu zo SE Novák, ako aj ich rodinným príslušníkom rôzneho veku; našim 30 žiakom z I.A, I.B, II.B, II.C, III.A, III.B; nám vyučujúcim a zamestnancom školy, a samozrejme ďakujeme aj našim rodinným príslušníkom, ktorí nám prišli pomôcť. Osobitne vďaka patrí aj našim milým podporovateľom: p. Bránikovej za fantastický guláš, za pracovné rukavice p. Bulinovej, p. Ješkovej za sladký jahôdkový príspevok, takže jahôd sme mali naozaj pre každého. Ešte raz -  ĎAKUJEME všetkým za skvelý deň.  

Viac  Školský servis.

 

 

Posledná zmena na Utorok, 14 Jún 2016 08:53  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články