Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Náročný a zaujímavý týždeň 27. - 31. máj 2024

Náročný a zaujímavý týždeň 27. - 31. máj 2024

E-mail Vytlačiť PDF

Čaká nás náročný a zaujímavý, pestrý týždeň. 

Predovšetkým, štvrtáci maturujú. Na ústne maturitné skúšky potrebujú pokoj, aby sa mohli sústrediť a vydať zo seba to najlepšie. Želáme im šťastnú ruku pri ťahaní maturitných otázok, pripravili sme pre nich tie najlepšie podmienky.

Tretiaci absolvujú druhý týždeň svojej odbornej praxe u konkrétnych zamestnávateľov regiónu, čo môže pre nich znamenať výbornú pracovnú skúsenosť, kontakt so svetom práce a môže ich to motivovať do ďalšej odbornej prípravy, k najepším výkonom. 

Druháci majú kurz pohybových aktivít, z celospoločenského záujmu prevencie, ochrany zdravia a životov mladých ľudí, ide najmä  o plavecký výcvik. Plávanie je jednou z najzdravších fyzických aktivít, ktoré posilňujú celé telo, zlepšujú kardiovaskulárnu kondíciu. Okrem toho je  plávanie základnou zručnosťou, ktorá môže byť život zachraňujúca. Namiesto plávania budú mať žiaci ďalšiu aktivitu, ktorou je posilňovanie v neďalekom športovom centre RM Sport resort. 

Prváci majú mimoriadny rozvrh, učia sa v náhradných učebniach, niektorí nám aj pomáhajú praktickými úlohami v prospech organizácie maturít a takto sa oboznamujú s rytmom stredoškolského štúdia, ktoré budú o pár rokov oni sami ukončovať.

Držíme palce všetkým maturantom, prajeme úspešnú odbornú prax tretiakom, druháci nech zažijú skvelý kurz a naučia sa bezpečne vstupovať a pohybovať sa vo vode, prváci nech sa dobre učia a jednoducho nech sa tento náročný, neobyčajný  týždeň stane prínosom pre všetkých. Ďakujeme za podporu rodičov, maturitným komisiám, zamestnávateľom, dodávateľov služieb a samotným žiakom za pozitívny a aktívny prístup.

Posledná zmena na Nedeľa, 26 Máj 2024 16:37  
dubcek1.jpg

Prihlásenie


Národná cena kvality v OVP 2024

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články